Over ons

StudentPCHulp is opgericht door een samenwerking van studenten die het opviel dat veel ouderen uit hun directe omgeving vaak om hulp vroegen bij het gebruik van een computer. Uiteindelijk werd deze hulp zodanig vaak ingeroepen dat wij een website hebben opgericht waar iedereen in de Zaanstreek terecht kan voor onze hulp. Wij snappen dat wanneer u een student bij uw thuis laat langs komen u misschien ook iets wilt leren over hoe het probleem waar u een afspraak voor boekte zich heeft kunnen ontwikkelen. En hoe u dit in het vervolg kunt tegen gaan. Omdat wij een brede achtergrond aan ervaring hebben weten wij in bijna alle gevallen het probleem op te lossen. Maar wij vinden het ook belangrijk dat het bezoek prettig voor u is, aangezien wij zijn gestart in onze naaste omgeving met computer problemen op te lossen zijn wij er aan gewend om op een ontspannen manier te werken. Voor ons is techniek vrij makkelijk maar wij snappen dat dit voor oudere generaties niet altijd het geval kan zijn. Wij nemen daarom rustig de tijd om er voor te zorgen dat u precies snapt wat de oorzaak van het probleem was en hoe u het kunt vermijden in de toekomst.

Al onze studenten zijn dan ook uit Zaandam, hierdoor word onze wachttijd voordat u kunt worden geholpen verkleind. De studenten die op dit moment actief zijn in Zaandam willen wij graag aan u voorstellen, zodat u geen vreemde aan de deur krijgt!

Zoals u kunt lezen proberen wij op zeer informele wijze toch professioneel over te komen. Dit door te zorgen dat uw problemen opgelost zijn wanneer wij weer vertrekken bij u thuis en u de afspraak als prettig en leerzaam heeft ervaren. Op de pagina “maak een Afspraak” kunt u een overzicht vinden van alle problemen die wij indien mogelijk kunnen oplossen voor u. Natuurlijk is het zo dat sommige problemen niet op te lossen zijn door onze studenten, om dit vooraf te kunnen peilen kunt u het beste contact met ons opnemen. Als u hier klikt kunt u het contact formulier invullen.

    Heeft u overige vragen?

    Vul het onderstaande formulier in en verstuur het, wij zullen zo spoedig mogelijk bij u terug komen met een antwoord.